Вивчаємо англійську

7 інтернет-ресурсів, де можна безкоштовно знайти аудіокниги англійською мовою

2023-07-20 18:00 Англійська для дітей
Щоб покращити навичку аудіювання англійською мовою, насамперед потрібно прослухати кілька аудіокниг. Сьогодні Uknow Language School представить сім безкоштовних інтернет-ресурсів, де ви можете знайти аудіокниги англійською мовою.
Аудіокнига - відмінне рішення для тих, хто любить літературу, але не має достатньо часу для читання. Зараз легко знайти безліч безкоштовних аудіокниг англійською мовою.
Аудіокниги надають можливість слухати "живу мову" та практикувати вимову, повторюючи за носієм. Це значно допомагає у вивченні англійської мови, особливо розмовного англійського.
Дітям аудіокниги допомагають навчитися правильному читанню вголос, розумінню швидкості та ритму англійської мови, а також усвідомленню розділових знаків.
При використанні аудіокниг у поєднанні з друкованим текстом можна стежити за словами на сторінці, запам'ятовувати їх вимову та написання.
Слухання аудіокниг англійською мовою дає можливість практикувати навички розуміння на слух, запам'ятовувати нові слова та насолоджуватися захоплюючими історіями та класичною літературою.

Ось сім найкращих безкоштовних інтернет-ресурсів, де можна знайти аудіокниги англійською мовою:

1. OpenCulture

На цьому сайті ви знайдете безліч аудіокниг англійською мовою - від байок Езопа до творів Шекспіра.

2. Kids Learn Out Loud

Тут ви зможете знайти аудіокниги для дітей, такі як "Хроніки Нарнії" та "Робінзон Крузо", а також цікаві виступи відомих людей.

3. StoryNory

На цьому сайті можна завантажити безкоштовні англійські казки, байки та міфи для дітей.

4. Lit2Go

Тут ви знайдете велику кількість англійських книг, а також безкоштовні текстові PDF-файли для багатьох аудіокниг.

5. Project Gutenberg

На цьому веб-сайті розміщено понад 42 000 безкоштовних електронних книг англійською мовою, деякі з яких також мають версії аудіокниг.
Якщо вам подобається слухати аудіо книги, то ось гарний ресурс LibriVox.

6. OpenLibrary

Цей інтернет-ресурс пропонує безкоштовні електронні книги англійською мовою з можливістю прослуховування за допомогою комп'ютерного голосу.

7.Books should be free

На цьому сайті представлені аудіокниги класичної літератури, включаючи твори Фрейда, Кафки та "Божественну комедію" Данте Аліг'єрі.
Використовуйте ці ресурси та насолоджуйтесь безкоштовними аудіокнигами англійською мовою. Адже аудіокниги - потужний інструмент для вдосконалення вашого рівня англійської мови та поглиблення знань. Ви можете слухати книги під час їзди на роботу, прогулянок чи вдома.
Якщо ви прагнете підвищити свою впевненість у спілкуванні, розширити словниковий запас та отримати додаткову мотивацію, ми запрошуємо вас на уроки до UKnow Language School. Наші професійні викладачі допоможуть вам досягти ваших мовних цілей та зробити процес навчання захоплюючим та ефективним.