Вивчаємо англійську

Сучасні техніки вивчення іноземної мови та чому вони працюють

Англійська: поради і матеріали
Іноземна мова для українців, котрі виїхали за кордон або лише тільки запланували таку поїздку - перше, на що необхідно звернути увагу. Адже без знання іноземної мови за кордоном не вдасться отримати високооплачувану роботу, буде неможливо вступити до іноземного ВУЗу.
Крім цього, навіть проста комунікація з іноземцями зведеться на мінімальний рівень, на кшталт: “Май нейм із Марія, ай ем фром Юкрейн”, а після цього, усі репліки іноземця будуть супроводжуватися сумним “не розумію”. Щоб такої ситуації не сталося, для вільного володіння іноземною мовою, включаючи: польську, англійську, іспанську та італійську, онлайн школа UKnow пропонує освоїти сучаснім методики по вивченню представлених мов світу.

З чого починають вивчення іноземної мови

У вирішення питання: “як швидко вивчити англійську мову або будь-які іншу мову світу” є декілька кроків вирішення. Переш за все, рекомендовано визначити мету такого процесу. Тобто, потенційному студенту онлайн школи з вивченням іноземної мови пропонується визначитися з тим, для чого вона йому потрібна. Є декілька варіантів, зокрема:
  • іноземна мова для навчання;
  • іноземна мова для праці;
  • іноземна мова для підвищення по кар’єрній сходинці у певній галузі.
Кожен українець за кордоном має на меті своє, коли прагне вивчити іноземну мову. Деякі українці просто вивчають іноземну мову, щоб краще розуміти людей у тій країні, де вони наразі проживають, щоб познайомитися з культурою та традиціями тих країн.
Коли мета по вивченню іноземної мови визначена, варто починати з основ:
  • граматика;
  • лексика;
  • вимова.
Особливо важливо систематично практикуватися у розмовній іноземній мові. Адже для багатьох українців мовний бар'єр стає нездоланною перешкодою. Тому прийдеться не розраховувати на швидкий результат, а наполегливо працювати для досягнення своєї мети.

Сучасні техніки по вивченню іноземної мови від онлайн школи UKnow

Програма для вивчення англійської мови, або італійської чи польської, базується на вдосконаленні лексики, поповнення словникового запасу та вивчення граматики. Але цей процес для деяких студентів зовсім нудний та не цікавий. Мовна онлайн школа UKnow пропонує зовсім інший та сучасний підхід.
Серед нових методик по вивченню іноземних мов, школа UKnow пропонує наступні:
  1. Методику комунікативного підходу. Вона базується на тому, що весь навчальний процес зосереджується на розвитку комунікативних навичок студентів. Це оптимальний варіант по вивченню іноземної для всіх українців, які лише приїхали у певні країни та зовсім не знають іноземної мови. У процесі комунікативного навчання студенти вчяться використовувати іноземну мову, яка їм знадобиться у повсякденному житті. Як правило, у цій методиці використовуються рольові ігри, діалоги, вправи з графічними методологічними матеріалами. Кожен студент отримує можливість попрактикуватися в іноземній мові в реальних життєвих ситуаціях.
  2. Мова в контексті. Ще один з сучасних методів по вивченню іноземної мови, який базується на розмовних ситуаціях, як у реальному житті. Наприклад, репетитор з англійської мови онлайн пропонує своїм студентам самим обрати теми, на які вони хочуть навчитися спілкуватися іноземною. У заняттях використовуються не лише діалоги, але й тематичні відео, аудіо записи, текстові та графічні матеріали, на яких будуть зображені слова, речення та тексти з певних життєвих ситуацій.
  3. Імерсія. Один з цікавих сучасних підходів до вивчення іноземної мови. Базується він на модуляції ситуацій, в яких студент наче потрапляє у середовище, де використовується мова, якою він прагне оволодіти. Наприклад, студент може тренуватися розмовляти англійською у якості офіціанта ресторану, бо він прагне піти на роботу саме у такий заклад, а для цього йому потрібно знати англійську.
  4. Обернений клас. Ця методика передбачає використання у процесі навчання по відеоматеріалам, котрі пропонуються студентам для їх самостійного опрацювання. А з викладачем студенти обговорюють свої питання по переглянутим ними відеороликам, вчаться граматиці та правильній вимові нових слів.
  5. Гра. Цікава методика по вивченню іноземної. Вона базується на вирішенні головоломок, ребусів, кросвордів на іноземній мові.
Незалежно від того, яка сучасна методика по вивченню іноземної мови використовується репетиторами школи UKnow, всі студенти отримують повноцінні знання. Крім цього, можна обрати максимально зручний для себе графік занять, як по часу, так і за днем тижня.
Можна обрати як індивідуальні заняття з репетитором, так і групові (невеликі групи до 6-8 чоловік у кожній). Українцям за кордоном процес вивчення іноземної мови має стати головною метою для успішної роботи та навчання в інших країнах. Це актуально для людей різного віку, різного соціального статусу. Адже соціальну адаптацію в іншій країні ніхто не відміняв, а без знання іноземної мови цей процес може тягнутися не один рік.
Тому для швидкої соціальної адаптації у Польщі, Словаччині, Іспанії, Італії, США, Канаді та інших країнах світу, варто звернутися до онлайн школи UKnow та записатися на мовні курси.