Вивчаємо англійську

Викладання англійської мови дітям

Англійська для дітей
Зробіть вивчення англійської мови для дітей щасливим та ефективним. Діти здатні освоювати мову швидше за дорослих. Щодо навчання англійської мови ваших дітей, UKnow пропонує вам важливі поради. Ця стаття адресована батькам, які прагнуть навчити своїх дітей англійської мови або будь-якої іншої іноземної мови.
Зауважуємо, що в школах багато вчителів не завжди можуть забезпечити належний рівень викладання англійської. Можливо, це пов'язано з великою кількістю дітей у класі чи недосвідченістю вчителів. У зв'язку з цим багато батьків змушені шукати репетиторів або курси англійської мови, чи займатися навчанням своїх дітей самостійно.
Наша стаття також орієнтована на батьків, які хочуть прищепити своїм дітям любов до англійської з раннього віку. Відомо, що діти навчаються набагато швидше за дорослих і впитують інформацію як губка. Чим раніше діти познайомляться з англійською, тим краще.
Виникає питання: чи варто вивчати англійську на індивідуальних уроках чи у групі? Якщо є можливість, збирайтесь хоча б кілька разів на тиждень з друзями та знайомими, у яких також діти вивчають англійську мову, і проводьте заняття в невеликих групах (2-4 особи). Найкращим варіантом буде записатися на уроки від UKnow Language School, де наші викладачі знайдуть індивідуальний підхід до ваших дітей і професійно допоможуть їм в опануванні англійської мови.
Для дітей шкільного віку це може бути складнішим. Не всі діти люблять уроки і тому іноді потрібно переконати або змусити їх займатися. Дитині може знадобитися допомога, щоб зацікавитись завданнями, або допомога, щоб виконати їх. Однак важливо не робити роботу за дитину, оскільки вона має самостійно засвоювати інформацію. UKnow може максимально ефективно побудувати заняття та зацікавити ваших дітей у вивченні іноземної мови.
Якщо ваша дитина легко засвоює англійську, не обмежуйтеся лише домашніми завданнями. Займайтеся з ним різними активностями: грайте в ігри, дивіться мультфільми, читайте казки, співайте пісні або використовуйте міні-диктанти для складання словника. В інтернеті можна знайти багато інформаційних ресурсів.
Не забудьте розробити систему оцінки досягнень дитини та винагород, які можна надати їй за успіхи. Дайте дитині мету, до якої він прагнутиме. Важливо дотримуватись основних принципів навчання англійської мови або будь якої іноземної мови, яку намагаєтесь вивчити:
  • Навчання має відбуватися природньо, без примусу. Не змушуйте дитину вивчати англійську / іноземну мову, якщо вона цього не бажає.
  • Поступово, але послідовно поповнюйте знання дитини. Не перевантажуйте його незрозумілими граматичними правилами. Почніть із простих слів і фраз, і більше слухайте, ніж говоріть. Навчання має бути поступовим.
  • Будьте наполегливими. Якщо ви вже почали навчати дитину, не здавайтеся, навіть якщо не бачите швидкого прогресу. Можливо, вам просто потрібно змінити методи навчання, щоб дитині було легше досягати поставленої мети.
  • Навчання англійської мови дітей потребує багато енергії та терпіння. Важливо вміти привернути увагу дитини. Постійне повторення вивченого матеріалу є одним із ключів до успіху. Будьте терплячими, не втрачайте ентузіазму, розробіть невелику навчальну програму, або зверніться до викладачів UKnow Language School та приступайте до навчання!
І пам'ятайте, діти люблять ігри, тому поєднання різних методів навчання з елементами гри буде цікавим для вашої дитини.

Удачі, дорогі батьки!