Вивчаємо англійську

Як зробити вивчення іноземної мови цікавим та захоплюючим

Англійська: поради і матеріали
З початком 2022 року мільйони українців виїхали за кордон. Хтось виїхав з надією отримати нову роботу, хтось намагався дати дітям щасливе дитинство без пострілів та сліз, декотрі виїздили цілими родинами. У кожній ситуації біло спільне одне - прагнення кращого життя.
Наразі, станом на квітень 2023 року, тенденція виїзду українців за кордон майже не змінилася. Обставини для виїзду у всіх були більш менш однаковими - війна та внутрішня ситуація на Україні. Але, за кордоном майже у всіх, хто виїхав, з’явилася нова проблема - незнання іноземної мови.
Актуальність вивчення іноземної мови українцю
Люба іноземна мова, зокрема мова тієї країни, куди виїхав конкретний громадянин України, дає змогу не лише краще розуміти співбесідника та дізнаватися більш цікавого про певні країни, цей процес включає досить велику кількість бонусів. Серед основних переваг, за якими треба вивчати англійську, іспанську, італійську, польську чи інші мови світу, виділяють:
  • Зростання кар'єри. Знання іноземної мови відкриває багато дверей роботодавців на ринку праці. Адже більшість міжнародних компаній вимагають від своїх співробітників знання іноземної мови. А для працевлаштування за кордоном на роботу з умовами праці, як для резидента країни, без знання певної іноземної мови практично не обійтися. Тому, навіть англійська мова онлайн буде досить важливим кроком для отримання довгоочікуваної пропозиції співпраці.
  • Подорожі. Для більш зручного та цікавого подорожування знання іноземної мови вкрай важливе. Це дає змогу краще зрозуміти культуру, традиції, звичаї населення у певній місцевості певної країни.
  • Культурний обмін. Вивчаючи іноземну мову українці можуть розумітися на інших культурах світу краще, почерпнути і перенести щось корисне у своє повсякденне життя.
  • Соціальна адаптація. Звичайно, що знання іноземної мови роблять адаптацію у соціумі певної країни більш швидким та простим. Наприклад, така послуга, як польська мова уроки, дає змогу вже після 3-5 місяців навчання майже на 8-0% адаптуватися у польську соціальну середу. Це перевірили на собі тисячі українців, котрі наразі мешкають у цій країні.
Крім зазначених вище бонусів, вивчення іноземної мови - це звичайно розвиток, як мозку, так і особистості у цілому.
Як вивчити англійську мову у цікавому та сучасному процесі
Школа вивчення іноземної мови UKnow пропонує кожному студенту з інтересом вивчати іноземні мови. На вибір студентів пропонуються такі мови для вивчення:
  • польська;
  • англійська;
  • іспанська;
  • італійська.
Головною перевагою школи UKnow є той факт, що весь учбовий процес базується не на стандартних методик вивчення, а на сучасних. Ніякого зазубрювання готового матеріалу, ніяких монотонних переписувань шаблонного тексту. Лише цікаві, корисні та сучасні методики навчання, які розглянемо нижче.
Щоб зробити процес вивчення іноземної мови для своїх студентів більш цікавим та захоплюючим, школа UKnow пропонує:
  1. Чітку мотивацію. Перш за все, треба чітко розуміти, для чого потрібно вивчати іноземну мову. Мотивацією може бути будь-що: працевлаштування на вигідних умовах, вільне спілкування з іноземцями, покращення власних навичок. У школі “Юноу” можливі індивідуальні заняття з іноземної мови для конкретного випадку.
  2. Різноманітні дидактичні матеріали. Навчання не обмежується використанням суто підручників чи зошитів. У навчальному процесі від школи UKnow використовуються фільми, музика, відеоматеріали, блоги, сторінки соціальних мереж. Все це у комплексі дає змогу з інтересом поринути у світ іноземної мови, краще розуміти слова та речення з певних життєвих ситуацій, швидко запам'ятовувати нові слова.
  3. Познайомитися з іншими цікавими людьми. Навчальний процес у малих групах дає змогу не лише швидко та цікаво вивчати іноземну мову, але й отримати нові знайомства. З колегами по навчанню можна буде обговорювати певні життєві ситуації, практикуватися у правильній вимові, взаємно підтримувати один одного, намалювати на досягнення результату.
  4. Створення інтерактивних груп. Наприклад, в одній групі студентів один учасник може розповідати іншим про свій день іноземною, а інші студенти будуть ставити йому питання на цю тему. такий навчальний процес допомагає практикувати іноземну мову у реальних ситуаціях та робить навчання більше веселим.
  5. Спільні зусилля. Щоб краще допомогти студентам зрозуміти матеріали з нової теми, у школі UKnow пропонують учням разом працювати над певними завданнями. е може бути читання діалогів попарно, спільне розгадування кросвордів іноземною мовою, відгадування загадок спільними зусиллями.
Цікаво, що вже після 1-2 місяців навчання, кожен студент позбавиться від мовного бар'єра та зможе без почуттів сорому чи страху спілкуватися з іноземцями. Це актуально для всіх категорій українців, які виїхали за кордон або планують це зробити найближчим часом. незалежно від соціального статусу, віку, статі - навчання у школі UKnow допоможе кожному! Щоб самостійно відчути результати вивчення іноземних мов у школі “Юноу” варто вже зараз записатися на перше пробне заняття!