Вивчаємо англійську

Іноземна мова відкриває нові горизонти для праці за кордоном і не тільки

Англійська: поради і матеріали
Понад 8 мільйонів українців у 2022 році, та на початку 2023 року виїхало за кордон. Головна причина такої міграції - війна. І як би там не було потік мігрантів з України не припиняється. Багато українців опинилися у Польщі, хтось виїхав до Румунії, Франції, хтось зміг дістатися Іспанії та Італії. Але, головна проблема, яка об'єднує усіх мігрантів з України - це мовний бар'єр.

Чому не варто боятися

Мовний бар'єр - це не вигадка та неабиякий жарт, це реальна проблема, з якою зустрічається кожен, хто перший раз виїхав за кордон, або кому вперше прийшли жити за кордоном довгий строк. І навіть не дивлячись на те, що , наприклад: польська мова дуже схожа на українську, а англійська мова багатьма українцями вивчалася у школі, є досить багато нюансів та правил, які потрібно знати.
І навіть якщо замість “Джень добри” на польській мові ви кажете “День добрий” , а на англійській мові ви лише пам'ятаєте що”Ландан із зе кепітал оф Гріт Брітин”, треба говорити. Чим більше буде практика розмовної іноземної мови, тим більше у відсотках буде зникати страх перед мовним бар'єром.
Практика спілкування - це добре, але без знання граматики, основних правил по формуванню речень у конкретній іноземній мові, говорити про їх знання - не можна. Нижче розглянемо актуальність вивчення іноземної мови українцями, що дає такий процес та чому варто спробувати пройти курси іноземної мови від онлайн школи UKnow.

Актуальність вивчення іноземної українцями

Для успішної адаптації та інтеграції українців за кордоном, їм треба вивчати іноземну мову. Українцям у Польщі - польську, українцям в Іспанії чи Італії - іспанську чи італійську відповідно, а розуміння англійської мови взагалі знадобиться у будь-якій країні. Тому, курси англійської мови або будь-якої іншої іноземної мови, допоможуть українцям адаптуватися за кордоном значно швидше.
Крім цього, розуміння іноземної мови несе у собі наступні переваги:
  • Проста комунікація з місцевими жителями. Знання іноземної мови допоможе кожному вільно спілкуватися з місцевими жителями, краще розуміти їх культуру та традиції. Крім цього, знання іноземної мови спростить соціальну адаптацію, придбати квитки на потяг, продукти у магазині або описати свій стан здоров'я лікареві за кордоном - стане куди простіше.
  • Професійний успіх. Розуміння іноземної мови також відкриває можливості для кар'єрного росту. Українці, які володіють іноземними мовами завжди мають перевагу при отриманні нової роботи, або у підвищенні у своїй поточній роботі. Про цей факт не треба забувати.
  • Простий процес навчання та вступу до іноземного ВУЗу. Вирішивши вивчити іноземну мову, кожен українець має набагато більше шансів вступити до вищого навчального закладу в іншій країні, чим ті українці, у яких не має достатніх знань з іноземної мови. Отримати якісну освіту в іншій країні можливо лише зі знанням іноземної мови.
  • Культурний обмін. Просте спілкування з іноземцями, включно колег по роботі або просто сусідів, з розумінням іноземної мови стає куди простішим та максимально захоплюючим процесом. Українці, які вивчили польську, англійську, іспанську чи будь-яку іншу іноземну мову, можуть вільно спілкуватися з представниками інших країн на будь-які теми. Це дає змогу краще зрозуміти традиції, культуру іншої країни, а також поділитися з іноземцями своїм опитом, переживаннями, своїми традиціями.
  • Особистісне зростання. Знання мови іншої країни призводить до особистісного зростання кожного. Цей процес дозволяє розширити свій світогляд, знайти нові захоплення, познайомитися з новими для себе можливостями.
Тому, уроки англійської мови або вивчення інших мов світу - важливий процес для кожного українця, який виїхав за кордон. Особливо актуальне це питання для всіх українців, які за кордон знаходиться у пошуку роботи.

Що каже статистика

За даними Європейського центру з розвитку професійної освіти, знання іноземної мови (будь якої з популярних), дає змогу суттєво підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці. А якщо переглянути звіти дослідницького інституту Education First, то можна побачити, що у країнах, де люди знають декілька іноземних мов - велика економічна стабільність та майже мінімальний рівень безробіття.
Вивчення іноземної мови є важливим процесом для кожного українця, який виїхав вже, або лише планує виїхати за кордон. За даними Всесвітнього економічного форуму, іноземна мова є ключовою навичкою робітника сучасних ТОП компаній.

Що пропонує студентам онлайн школа UKnow

Якщо ви знаходитесь за кордоном та не знаєте як та з чого почати вивчення іноземної мови, вам допоможе онлайн школа UKnow. Не треба думати про те, як вивчити англійську мову, треба вибрати зручний для себе графік занять та просто зануритися головою у світ цікавих фактів, нових термінів, правил. Перші результати будуть помітні вже після першого місяця навчання!
В онлайн школі UKnow кожен репетитор з англійської мови, польської, іспанської або італійської мови - ентузіаст своєї справи. Заняття проводяться у зручному форматі, з мінімальною кількістю людей у групі, щоб приділити увагу кожному студенту. Можливі індивідуальні заняття, але ціна них буде дещо більшою, ніж за групові заняття. Графік занять коригується у відповідності до прохань студентів.
Усі заняття проходять у цікавому форматі, без монотонної подачі інформації та суцільного переписування готових текстових шаблонів.