Вивчаємо англійську

Настільні ігри, що сприяють вивченню англійської мови

Англійська: поради і матеріали
Настільні ігри є популярним способом проведення часу не тільки у Великій Британії, але і в інших країнах, особливо в прохолодну та дощову погоду.
Вони можуть стати чудовим способом весело провести час з друзями і одночасно покращити свою англійську, якщо вибрати правильну гру.
UKnow пропонує вам 3 настільні ігри, які допоможуть у вивченні англійської мови.

1. Scrabble

Як не згадати всесвітньо відомий Скраббл!
Це класична гра, створена в 1938 американським архітектором Альфредом Баттсом на основі його попередньої словесної гри під назвою Lexiko. Правила гри полягають у тому, що гравці отримують набір літер і мають складати слова у стилі кросворду.
Якщо не всі гравці володіють англійською мовою на високому рівні, можна використовувати словник та не враховувати рахунок.
Скраббл широко використовується як ефективний метод викладання англійської мови, оскільки містить понад 260 000 правильних слів відповідно до правил британської ліги Scrabble.
У Великій Британії та в багатьох інших країнах Скраббл - це серйозна гра, а британські гравці мають свою власну організацію - Асоціацію британських гравців у Скраббл, яка організовує турніри по всій Великій Британії.
Найпопулярніша і найуспішніша настільна гра Скраббл є відмінним способом розширити словниковий запас англійською мовою.

2. Boggle

Скраббл може вважатися королем словесних настільних ігор, але Boggle безумовно приваблює своїм захоплюючим та веселим стилем гри. Ця портативна гра із простими правилами була розроблена Алланом Туроффом.
З 1972 гра Boggle використовує стандартну сітку (4x4 або трохи більше, 5x5) і буквені кістки, за допомогою яких гравці повинні знаходити слова, складені з послідовності сусідніх букв.
Слова можуть бути складені по діагоналі, вертикалі та горизонталі, і кожне з них повинне складатися з не менше ніж трьох літер. Заборонено використовувати власні імена, скорочення, прийменники та спілки.
Boggle – чудова гра, яку можна грати під час поїздок на поїзді або літаку. Якщо ви хочете практикувати англійську мову без формального навчання, то Boggle – ідеальний вибір для вас.

3. Balderdash

Balderdash – це відносно нова настільна гра, яка швидко стала класикою серед словесних ігор. Перемога у цій грі залежить від уміння блефувати.
Гра була вперше випущена в 1984 році та заснована на іншій настільній грі під назвою Fictionary.
За правилами гри, гравці обирають карту з "визначенням" та кидають кістки, щоб визначити, яке зі слів у списку використовувати. Завдання полягає у вгадуванні правильного визначення цього слова.
Кожен гравець отримує слово з незрозумілим значенням, і його завдання – придумати хибне визначення, яке інші гравці приймуть за правильне.
Під час гри вчитель виступає у ролі модератора, виправляючи граматичні помилки у хибних визначеннях та записуючи правильні визначення.
Balderdash підходить для людей із просунутим рівнем англійської мови.
У 1993 році було випущено складну версію гри під назвою Beyond Balderdash.
Якщо ви дійсно хочете перевірити знання англійської мови, ця версія ідеально підходить для вас.
Тут ви знайдете безліч рідкісних слів та незрозумілих абревіатур. Ваше завдання – правильно визначити значення цих слів.
Гра Beyond Balderdash дозволяє перевірити ваші знання навіть найдосвідченішим словесникам.
Завдяки настільним іграм, вивчення англійської мови може стати захоплюючим та ефективним процесом. Настільні ігри, такі як Scrabble, Boggle та Balderdash, не тільки допомагають покращити словниковий запас та навички граматики, але й створюють можливості для захопливого спілкування та розвитку креативного мислення.
Упровадження ігор у вивчення англійської мови, робить процес навчання цікавим та захоплюючим, завдяки чому ви будете більш мотивовані до вивчення іноземної мови.
UKnow Language School рекомендує ці захоплюючі настільні ігри, як ефективний та цікавий спосіб покращення вашої англійської мови. Завітайте на уроки від UKnow, де ви зможете ще краще розвинути свої мовні навички разом з досвідченими вчителями та однодумцями. Разом ми піднімемо вашу англійську мову на новий рівень і зробимо процес вивчення приємним та результативним!